Personal Singing

Personal Singing

Er is meer onder dit monumentale dak...

P.S.Afscheidsceremonies: www.ps-afscheidsceremonies.nl
Deze pagina is het startpunt om te komen tot een passend en persoonlijk afscheid. Paul Snoek helpt je graag bij het samenstellen van een uitvaart die de essentie weet te raken. Ook is hij je vervolgens graag van dienst als voorganger in de uitvaart, om als gastheer dit waardevolle moment in goede banen te leiden, warm en liefdevol.

Coachingspraktijk de Opkamer: www.opkamer-coachingspraktijk.nl
Een goed en oprecht gesprek kan veel ellende voorkomen, zeker als dat kan met een onafhankelijk persoon waarmee je kritisch en opbouwend aan je vraagstukken en knelpunten kunt werken. Van harte welkom! Paul Snoek coacht graag stellen die hun relatie willen verbeteren of juist op een respectvolle wijze uit elkaar willen gaan. Verder verzorgt hij coaching rond rouwen en verlies in de ruimste zin, coaching voor mensen die te maken hebben met HSP en counseling in algemene zin.


Het Haakhuys: www.haakhuys.nl

Het creatieve bedrijf van Joyce Snoek, waar je terecht kunt voor haakmaterialen, haakworkshops, creative gifts en inspiratie om zelf aan de slag te gaan. Gevestigd in het voorhuis van een prachtig eeuwenoud pand aan de Wakkerendijk 258.

www.paulsnoek.nl
Het adres waar bovenstaande bedrijven samenkomen. Vooral in de lucht gehouden om iedereen die nog even zoekt op het oude adres, de weg te wijzen naar de nieuwe websites.


E-mailen
Bellen
Map
Info