Personal Singing

Personal Singing

Koorreis Malta 2021

Op Malta combineren we moeiteloos heerlijk zingen, een fijn mediterraans klimaat en een fantastisch rijke cultuur!
Van 13 t/m 17 oktober is het Koorhuys op Malta om met 2 projectkoren lekker aan het werk te gaan: een project rond a capella popklassiekers en een project rond a capella koormuziek uit de renaissance. Beide projectkoren hebben dagelijks repetities en op zondag een uitvoering in het schitterende decor van Valletta. U kunt aan beide projecten meedoen, maar ook kiezen voor een van beiden en zo meer vrije tijd hebben om op Malta uw eigen plan te trekken.


De pop-klassiekers voeren we uit op diverse openluchtlocaties in Valletta en de religieuze muziek tijdens een kort concert en een viering in de indrukwekkende St.Janskathedraal, eveneens in Valletta. Natuurlijk is er een mooie balans tussen lekker stevig doorrepeteren en heerlijk ontspannen en genieten van wat het werelderfgoed van Valletta en Mdina te bieden heeft. Deelnemers ontvangen alle bladmuziek en ingezongen oefentracks ruim tevoren, om thuis te kunnen studeren. Op zondag 10 oktober is er in het Huis van Eemnes een kennismaking met korte repetitie voor beide projectkoren van 15-17 uur.

De reis vind plaats van 13t/m17 oktober 2021, maar momenteel is dat nog te zeer onder voorbehoud van de ontwikkelingen op het gebied van Corona om met zekerheid te kunnen zeggen. Mocht u interesse hebben: we houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent deze heerlijke reis. U kunt u hier aanmelden voor de mailing m.b.t. deze reis.
Alle overige details en prijzen volgen binnenkort op deze pagina.