Personal Singing

Personal Singing

Mozart in Maastricht

Mozart in Maastricht! Mooie muziek, heerlijke stad, geweldig hotel, fijn seizoen: wat let je?
Na diverse andere data (vanwege Corona onmogelijk gebleken) zijn we aangekomen op 21-22 augustus 2021 en dat lijkt vooralsnog te gaan lukken! Mocht het toch nog nodig zijn, dan kunnen we deze reis goed uitvoeren onder de 1,5 metermaatregel, met voldoende ruimte en ventilatie in alle locaties en ook de touringcar is bewust veel te ruim besteld.
Zo is deze reis goed uitvoerbaar in allerlei scenario's, al hopen we natuurlijk op ruime versoepeling tegen die tijd...
Hoe het ook zal zijn, u bent van harte welkom en uw en onze gezondheid blijft ons lief!

  • O.L.Vrouwebasiliek Maastricht
    O.L.Vrouwebasiliek Maastricht

In het weekend van 21-22 augustus werken aan een prachtig programma rond Missa Brevis in C (KV259) en het Ave verum van Mozart met een SATB projectkoor. Hoogtepunt is de uitvoering van dit programma tijdens de Hoogmis in de Basiliek van O.L.Vrouw Sterre der zee in Maastricht op zondagmorgen. Naast heerlijk zingen tijdens de uitvoering en repetities, is er ook ruim voldoende vrije tijd om van alles wat het bruisende Maastricht te bieden heeft te kunnen genieten. Het koor logeert in het 4-sterren Derlon Hotel aan het O.L.Vrouweplein, direct naast de Basiliek. Klik hier voor het volledige reisprogramma.

Om de projectleden samen te brengen tot een klinkend koor, is er een repetitie op donderdag 19 augustus van 19.30 tot 22 uur in het Huis van Eemnes. U ontvangt bladmuziek en oefentracks om thuis de partij in te kunnen studeren. Het repertoire bestaat uit de Missa Brevis in C (KV259) en Ave verum van Mozart in SATB. Een aangepast mozartprogramma kan worden ingezet bij onvoldoende stemverhouding. U kunt de reis ook als gast meebeleven, dit geeft u dan bij de inschrijving aan.

Deze reis wordt aangeboden op basis van vervoer per luxe touringcar, overnachting met ontbijt in 4-sterren hotel Derlon in het centrum van Maastricht, repetities in Eemnes en in de Lutherse kerk Maastricht, optreden in de O.L.Vrouwebasiliek Maastricht, bladmuziek en oefenbestanden. Prijs o.b.v. 2-persoonskamer: €295,00 p.p. (toeslag 1-persoonskamer: €80,00). Op deze reis zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Na inschrijving ontvangt u bericht over de definitieve doorgang (na 20 juni en bij voldoende aanmeldingen) met een betalingsverzoek, de roominglist en oefenbestanden/bladmuziek.