Personal Singing

Personal Singing

 

Singingday met John Rutter

De afgelopen jaren mochten we met niemand minder dan John Rutter, de engelse componist en dirigent van wereldformaat, in Nederland zijn Singingdays organiseren. Steevast zeer boeiende, inspirerende en leerzame uren onder leiding van deze bevlogen en aimabele man, waar per sessie honderden Nederlandse koorzangers van konden genieten. Uiteraard willen we deze traditie in ere houden en komend najaar organiseren we wederom een Singingday in de Petrus&Pauluskerk in Soest. Het is fantastisch om weer met elkaar onder de bezielende leiding van de grote Master of Choral Music te kunnen zingen. Tijdig aanmelden is verstandig, we werken met een 'wie het eerst komt' beleid. Welkom!

Algemene informatie over onze Singingdays met John Rutter:
 John Rutter zal aan de slag gaan met een keur aan prachtige koormuziek, waaronder nieuwe stukken en carols van zijn hand. Alle zangers en zangeressen vormen samen een groot en klinkend SATB koor, op de piano begeleidt door Annemieke Jussen. U kunt individueel inschrijven, maar bestaande koren kunnen zich ook als geheel inschrijven en zo een flinke boost geven aan het repertoire, de muzikale kennis en het onderlinge zangplezier! Koren (vanaf 10 personen) ontvangen een flinke korting op de entree. Inschrijven kan via onderstaand formulier vanaf 31 augustus 2023.

U ontvangt de bladmuziek (uitsluitend voor gebruik tijdens de betreffende dag) bij de entree. De toegangsprijs bedraagt 30,- pp (contant te voldoen aan de entree, die 45 minuten voor aanvang zal openen). Koren die zich als geheel inschrijven (met minimaal 10 leden aanwezig) ontvangen een korting van 20% op de toegangsprijs. U vindt de Petrus&Pauluskerk aan het Kerkplein 2 in Soest op loopafstand van Station Soestdijk en met voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Het is in de kerk niet mogelijk om koffie en thee te schenken omdat de korte pauze anders te veel van onze effectieve zangtijd zal opeisen: u mag wel zelf iets meebrengen om in de korte pauze te gebruiken. Neem gerust contact op bij verdere vragen!

Inschrijven kan vanaf 31 augustus 2023 via deze pagina.


E-mailen
Bellen
Map
Info