Personal Singing

Personal Singing

Koorproject 4 mei Herdenking

Aansluitend op de plechtigheden bij het Oorlogsmonument, zal er op 4 mei (na 2 stille jaren) weer een Herdenkingsconcert plaats vinden in de NH kerk van Eemnes, georganiseerd en uitgevoerd vanuit het Koorhuys. Ingegeven door de huidige ontwikkelingen in de wereld, kiezen we dit jaar voor een ander concept; meer inclusief en breder. Met vele zangers en instrumentalisten zullen we samen werken aan een veelzijdig programma rond de destructie van oorlog, de menselijke vertroosting en diepgevoelde dankbaarheid om de vrijheid waarin we mogen leven. Een avond om te gedenken!

Aan het concert werken 2 projectkoren mee, te weten een veelzijdig Popkoor en een klassiek Dubbelkwartet.
Beide koren brengen een eigen stuk ten gehore, passend binnen de eigen stijl, maar daarnaast worden er ook stukken gezamenlijk uitgevoerd en zijn er fraaie cross-over bewerkingen. Een voice-over (Marga Hilhorst) zal ons met passende teksten door het programma leiden. Daarnaast werken Erna van Hees (viool, fluit), Linda Kleijer (klarinet), Ravi Snoek (gitaar) en Inden Snoek (jongenssopraan) mee. Het geheel staat onder leiding van Paul Snoek, die ook de vleugel zal bespelen.

Wil je meewerken aan deze bijzondere avond? Geef je dan via onderstaand formulier op voor 5 april.
Gezien de kwaliteit die we deze avond willen meegeven, is het van belang dat je zoveel mogelijk repetities aanwezig bent en voldoende tijd kunt maken om de stukken ook thuis te bestuderen (je ontvangt bladmuziek en ingezongen oefentracks). Welkom!

Repetitieschema:
Woensdag 13 en 20 april, 20-22 uur en Vrijdag 15 en 22 april, 10-12 uur:
repetities projectkoor in het Huis van Eemnes.
Maandag 25 april, 20-22 uur, repetitie en doorloop alle koren, Huis van Eemnes
Dinsdag 3 mei, 20-22 uur, generale repetitie alle koren, NH Kerk Eemnes
Woensdag 4 mei, 19-19.45 uur, korte repetitie alle koren, NH Kerk Eemnes
Er is gelegenheid om aan te sluiten bij de plechtigheden bij het monument,
het concert (gratis toegankelijk) start daarna rond 20.30 uur en duurt een uur.E-mailen
Bellen
Map
Info